Olen kuunnellut ja ja ihmetellyt perussuomalaisten kannanottoja nykytilanteeseen. Ennen vaaleja vähäosaiset olivat persuja sydäntä lähellä, samoin maahanmuuttopolitiikka oli aivan toisenlainen mitä se on nyt.

Tämä taloustilanne oli tiedossa jo ennen vaaleja. Olen huomannut kansan keskuudessa suoranaista inhoa persuja kohtaan, enkä ihmettele lainkaan, kun katsoo persujen takinkääntöä joka ainoassa asiassa.

Itse äänestin heitä, kun uskoin kaikkiin valheisiin, mitä he suolsivat kirkkain silmin äänestäjille.

En ole koskaan elämäni aikana kokenut sitä, että kansaa muljutetaan ja aliarvioidaan näin törkeästi mitä persut ovat tehneet. Me äänestäjäthän olemme niitä jotka kuuntelevat vaalipuheita ja lupauksia, emmekä suinkaan siksi, että meidät törkeästi petetään.

Kyllä minuakin taputettiin selkään ja lupailtiin maat ja mannut vaalikojuilla. Kokoomus sentään on avoimesti duunarivastainen puolue ja pelaa pelinsä myös siten. Perussuomalaiset ei ole avoimesti yhtään missään. Teitä persuja äänesti enemmälti nämä valheisiin uskoneet kansan syvät rivit ja nyt toivonkin, että kansa muistaa tämän seuraavissa vaaleissa.

Katsoin torstaina 17. syyskuuta eduskunnan kyselytuntia. Kun kysyttiin sairaanhoitajien sunnuntaikorvausten leikkauksista ja että sairaanhoitajat ovat vihaisia, niin persut nauroivat kovaäänisesti kysymykselle.

Tällainen puolue on kysymyksessä. Tästä voimme jo tehdä päätöksen, että tämä kyseinen niinsanottu puolue ei aja muuta kuin omaa etuaan, tässä se on kyllä avoin. Muistakaa nyt hyvät kanssaäänestäjät, että meidät on petetty ja meille on valehdeltu silmät ja korvat täyteen. korjataan siis asia ensi vaaleissa.

 

 
Jussi Kujanpää, Kaarina
AAMUSET ILMAISJAKELULEHTI TURUN ALUEELTA