Joskus ihmisten hyväsydämisyys saa kyyneliin. Niin myös tuoretta kirjoitusta lukiessa.

p198cmiuldgqu1ase1qlg121a3k74.jpg

Kaksi koiraa tienposkeen hylättynä löytänyt nainen on jättänyt suosittuun amerikkalaiseen nettipalvelu Graiglistiin ilmoituksen. Hänen ilmoituksellaan on vain yksi tarkoitus: hän toivoo sen tavoittavan koirat hylänneen ihmisen.

"Tiedän, ettet sinä kaipaa näitä koiria, mutta haluan kertoa, että minä löysin ne. Pelastimme koirat tienreunasta ennen kuin autot olisivat murskanneet ne. Ne ovat uskomattoman huonokäytöksisiä ja ymmärrän, ettei kukaan halua niitä omakseen. Ne nylkyttävät kaikkea, yrittävät dominoida meidän vanhoja koiriamme. Ne näykkivät, ovat aggressiivisia, ne nuolevat koko ajan kaikkea neuroottisesti. Ne eivät tottele minkäänlaisia käskyjä; eivät millään osaamallamme kielellä. Ne ovat mitä luultavammin kasvaneet pentutehtaassa."

"Minä vihaan sinua, kun jätit koirat tienposkeen. Emme ole löytäneet kadonneet-ilmoituksia mistään. Me puolestamme jätimme ilmoituksia koirista joka paikkaan. Jos sinä olisit etsinyt näitä kahta, olisit löytänyt ne jo. Meitä pelotti ottaa nämä koirat, koska ne olivat niin aggressiivisia ja pelokkaita."

Yhtäkkiä viestin sävy muuttuu, ja koko viestin tarkoitus selviää:

"Kuitenkin, kaiken lian ja pelon alla, nämä kaksi koiraa ovat aivan ihania. Ne ovat suloisia ja fiksuja - ja aivan selvästi janoavat ohjeita ja sitä, että saisivat mahdollisuuden olla kilttejä koiria. Olemme onnistuneet kitkemään niiden huonoimmat tavat jo muutamassa päivässä. Ne ovat oppineet jo nyt peruskäskyt. Me aiomme hoitaa ne kuntoon, opettaa ne tavoille ja etsiä niille kodin, jossa omistajat osaavat käyttää aivojaan."

Lopetus on ytimekäs ja siihen yhtynee jokainen eläinrakas viestin lukenut:

"Jos sinä, joka hylkäsit nämä koirat siis näet tämän viestin, toivoisin että tulisit käymään. Haluaisin antaa sinulle kunnolla köniin."

http://www.voice.fi/ilmiot/koskettava-viesti-koiransa-hylanneelle-leviaa-netissa-qtiedan-ettet-kaipaa-niitaq/8/69127